HAR DU MØTT THE ONE?

Har du noen gang tenkt på hvem du vil møte i fremtiden? At du kanskje blir sammen med den mest handsome fyren, eller du møter den fineste jenta? Du vet hvem jeg snakker om. Hun superkule, heite jenta du kommer til å møte i fremtiden. Hun du enten skal gifte deg med eller "la være å gifte deg med fordi å være gift er uansett bare ord på papir."

Uansett. Jeg snakker selvfølgelig om THE ONE.

En god del ser på møtet med The One som et vendepunkt i livet. Det vil si, et FREMTIDIG vendepunkt. Den dagen jeg møter The One, DA kommer jeg endelig til å bli lykkelig. DA er livet mitt endelig på rett vei. DA har jeg noe å virkelig leve for.

Om jeg hadde holdt på med noen nå? Nei, hun hadde ikke vært The One, hun hadde bare vært en jente jeg "øver meg på" til jeg kommer til å møte hun jeg EGENTLIG elsker. Eller nei vent, jeg er ikke helt sikker, hun KAN, KANSKJE, være The One. Jeg må bare finne det ut først.. ?

Problemene med tankegangen over er ganske mange. For det første: Du maler NÅTIDEN som dårligere enn fremtiden. Du holder på med en tankegang som kan sidestilles med SELVSKADING. Vi snakker masochisme på temmelig høyt nivå. Du jakter etter en luftspeiling. En jente som ikke finnes.

Det selger Hollywoodfilmer, tannkrem og kvisekrem. Det får folk til å stå opp om morran og gå på en jobb de hater. De har det jævlig nå, men en dag skal de få møte The One og alt skal bli bra.

Ok, dersom du fremdeles er fanget i The One-psykosen og har lest artikkelen frem til hit, er egoet ditt antageligvis ganske hissig på at du svelger følgende rasjonalisering: "Stian har sikkert møtt sin The One allerede, men så ville sikkert ikke hun ha han, så han er sikkert bare bitter og sjalu på alle andre som møter The One".

Neei, det er ikke helt sant. Jeg har, mens jeg fremdeles var fanget i The One-psykose, ganske riktig møtt jenter jeg har trodd var The One. Men jeg klarte aldri helt å riste av meg følelsen av at noe ikke stemte. Riktignok passet de VELDIG med ideen jeg hadde om The One, men aldri HELT. Jenta hadde som regel en eller annen MASSIV feil (som barnslig oppførsel, kjenner meg bedre enn meg selv, nervøse sammenbrudd, kontrollerende eller utroskap), som overhodet ikke stemte med min idé av hvordan The One skulle være.

Å liksom.. Før dette innlegget havner under de mest dystre jeg noen gang har skrevet, så setter jeg et lite vendepunkt i artikkelen..

Hun sa: "Skal du ditche henne, hun er søstra mi for faen!?" Å liksom.. Jeg hadde jo ingen planer om å ditche, ville bare ta det litt rolig.. To uker senere hadde hun en ny kjæreste..

Og jeg innså at det er viktigere å være lykkelig HER OG NÅ, med AKKURAT DEN du holder på med, enn The One.

Lev livet

10 kommentarer

Ida Lyrics

05.mar.2011 kl.17:24

bra skrevet jeg er enig og liker å ta en dag av gangen :D

Mildrid Vedvik

05.mar.2011 kl.17:26

Bra skrevet :)

Men holder på med en som du øver deg på ? Jeg mener at man er sammen med en fordi man faktisk skal være sammen resten av livet. Første kjærligheten pleier å alltid være fail, siden man har aldri hatt den følelsen før derfor gjør mange valg. Mitt første forhold varte 1 1\2 år..og jeg var blind og naiv, og akuratt den følelsen kommer ikke tilbake, men ikke på tale om at jeg bare er sammen med folk for å øve meg på de.. herregud!

Jeg er sammen med en gutt nå på 23 år.. jeg er hans første kjæreste og jeg mener..hallo, jeg ser han i fremtiden min uansett om vi måtte ta en pause fordi jeg vil bli eldre, så hadde jeg forsatt sett han og han alene,

Kristín Daisy

05.mar.2011 kl.17:27

Utrolig bra skrevet! Er enig med deg om alt :)

Synne Dubniczky

05.mar.2011 kl.17:28

Prøver å ikke tenke så mye på hva som kommer til å skje i kjærlighetslivet. Som du sier, så er det viktigst for meg å være lykkelig sammen med han jeg er sammen med akkurat nå - enten han er "the one" eller ikke :)

05.mar.2011 kl.17:29

Meget bra Stian! Meget bra!

Mildrid: Les innlegget ordentlig, trenger ikke misforstå, det sto faktisk i hermetegn ;)

Navn

05.mar.2011 kl.17:37

Har du lyst på en gratis iPhone 4?

Stikk innom her da vell.. http://bit.ly/hbobs2

Hver dag vinner 10 brukere, og du som blogger har stor mulighet for å vinne.

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn telefonnummeret ditt i boksen også aktivere via facebook.

Alt er 100% gratis.

darunia

05.mar.2011 kl.17:47

Når rette jenta dukker opp kommer kommer hun å fjerne bakken under beina på deg, og det skjer når du ikke er forberedt på det=) Den rette vil også være, som alle mennesker, et menneske med gode og dårlige sider, men forskjellen er.. Du driter i de dårlige sidene, for de klarer du å leve med, siden du ikke klarer å leve uten henne=)

Så i mellomtiden, vær lykker her og nå=)

Katrine Naas

05.mar.2011 kl.18:41

bra skrevve
Jeg må innrømme at jeg ofte tenker på hvordan den rette vil være og hvem det i det hele tatt er. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde en kjæreste. Men det har jeg ikke, men jeg er helt enig i det du skriver her! :)

Julie Kristineღ

02.apr.2011 kl.16:35

kloke ord fra Stian Tørstad! ;p

Skriv en ny kommentar

STIAN TÖRSTAD

STIAN TÖRSTAD

19, Stjørdal

Hei:) Hybel i Trondheim hvor jeg går VG1 Helse & sosial. Kontakt: torstad@live.com

Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits