Hvordan komme over eksen!

Alle som leser, eller har lest bloggen min kommer til, eller har vært borti den perioden hvor man må komme over eksen. Kanskje gjelder dette deg akkurat nå!

Jeg kan jo forsåvidt snakke litt av egen erfaring når det gjelder dette, å her er noen punkter som kanskje kan hjelpe deg til å komme deg over eksen!

Stians-tips-for-å-komme-over-eksen-lista:

Sex med eksen er jo noe som av og til kan friste utrolig mye. Å kjenne på følelsene du hadde, å være tilbake der hvor du å eksen hadde noe godt sammen. Det kan forsåvidt være greit nok, men det hjelper ikke om du vil komme over henne han/henne.

Oppmerksomhet. Jeg kan ikke få sagt hvor utrolig viktig dette er! Vil du komme over eksen, så kutt ut absolutt all oppmerksomhet. Ikke gi han eller henne oppmerksomhet på noen måter, seriøst. Total ignorering er nok helt klart det beste. Ignorer eksen til det latterlige, å ikke gi etter for alt maset som måtte komme i ettertid.

Ordkrig. Ingenting er vel mer morsomt enn en skikkelig saftig ordkrig.. Men..! Her kan du virkelig drite på draget, å snakke rundt deg selv. Vil du komme over eksen din, så bør du ikke ha noe usnakket med han/henne. La heller ting være som de er. Tilbake til punktet over her: Ignorer til det latterlige.

Flørting med andre. Mjææh.. Kanskje ikke flørt med andre bare for å komme over eksen, men vær såppas selvstyrt at du ikke lar eksen påvirke hvem du flørter med. Eller la han/henne blande seg borti. Vær deg selv, lev livet som du selv vil, å ha det gøy med de menneskene du selv vil være med.

Sex med andre. Du er kanskje ikke enig, å det er forsåvidt ikke jeg heller. Men når jeg prater med kompiser så er visst dette en meget bra måte å komme over eksen på(?). Hvordan det er for jenter, det vet jeg ikke.. Men uansett, vil du virkelig komme over eksen er dette helt sikkert noe du må prøve ut.

Ikke sitt å tenk. Dummeste du kan gjøre. Hva får du ut av det? Ingenting til slutt. Kom deg ut døra, vær blant venner eller gjør noe som får deg til å tenke på andre ting. Ikke gå ideg selv for mye.

Minner. Dette kan kanskje være det aller vanskeligste. Men fjern alle minner du har fra personen. Bilder, klær o.s.v.. Ikke hør på sanger dere brukte å høre på, ikke dra på steder dere brukte å være ofte, eller hadde noe spessielt sammen....

Er dette til hjelp? Noe som burde legges til?

16 kommentarer

Z Asadi

11.jan.2011 kl.17:05

liker !

Henriette

11.jan.2011 kl.17:14

Meget, meget bra!!

Michelle

11.jan.2011 kl.17:14

bra skrevet ! :)

GARRNES

11.jan.2011 kl.17:17

Bra tips!:D
er mye bra i det du sier :) spesielt det å ikke ligge med eksen igjen... :p

<3 my life in photo

11.jan.2011 kl.17:38

bra skreve ;)

Martunee

11.jan.2011 kl.17:39

Hehe, tror det varierer veldig fra person til person, å hvordan forholdet endte. Men tror det er viktig å ikke sitte å tenke på det, men å komme seg ut, være med venner, å få tankene over på andre ting :)

idadark

11.jan.2011 kl.17:40

bra skrevet ;-)

Emilie Alexandra

11.jan.2011 kl.18:01

takk! trengte det..

hegegeeee

11.jan.2011 kl.18:48

Veldig enig. Og det er også sant. Hvertfall utifra det jeg har erfart.

Sofie Lilleaas

11.jan.2011 kl.18:51

Veldig enig. Og det er også sant. Hvertfall utifra egne erfaringer.

Du kan foresten slette den kommentaren over. Så ikke at det ikke var mitt navn. Heh

Only a Girl

11.jan.2011 kl.18:52

Hadde jeg hatt en eks hadde jeg nok tatt i bruk flere av disse rådene, men for øyeblikket er jeg mer interessert i å kapre en viss person... xD

Eirin Helene Rasmussen

13.jan.2011 kl.00:59

Bra skrevet! Enig i mye av det du har skrevet!

jaa..

16.jan.2011 kl.19:21

Aldri ha sex med eksen etter et brudd..det føler bare til at følelsene begynner å blomstre igjen, mest sannsynlig bare for den ene parten, og at det bare gjør enda vondere når han/hun finner seg en ny en.. Går gjennom det nå :(

Cathrine

30.mai.2011 kl.23:17

TAKK! Du var til stoor hjelp!

ragnhild

20.aug.2011 kl.22:56

takk Stian! mye av dette fungerte! takk!!

Skriv en ny kommentar

STIAN TÖRSTAD

STIAN TÖRSTAD

19, Sokndal

Hei:) Hybel i Trondheim hvor jeg går VG1 Helse & sosial. Kontakt: torstad@live.com

Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits