Hvordan få drømmegutten

 

Synes du det er på tide at du får deg en kjæreste? Eller har du kanskje bestemt deg for å få drømmegutten? I denne teksten skal jeg vise deg, etter beste evne hvordan du kan klare det. Du trenger ikke engang være fin, søt, eller sjarmerende får å få en gutt etter deg. Det vil rett og slett være de som vil sitte igjen med et knust hjerte, istedenfor jenta. .

1. Gjør det klart at du er singel. Det finnes mange måter å vise at man er singel på. Du kan være singel på Facebook f.eks, som er et sted hvor alle lever nå for dagen. Du kan også skaffe deg en T-skjorte som er en typisk "singel-skjorte". De er faktisk ganske kule, som regel.

Om du er i tvil, mener jeg noe slik: "Single and available!"

2. Øyekontakt. Eller "skjult" melding. Dette vil jeg kalle første steg, når det gjelder å komme igang. Alle gutter reagerer på et smil, uansett hvem det kommer fra. Det er alltid flott at noen ser på deg å smiler, så det du må gjøre er rett å slett å skape litt øyekontakt med han du liker, smile til han å se om du får noe respons. Vi kan være litt treige til akkurat det med respons, vi er tross alt gutter, så ikke gi oss opp her.

3. Er gutten du liker populær blant andre? Vel, da har han naturlig nok noe å velge å vrake i. Derfor er det veldig, veldig viktig at du ikke prøver å være som de han har å velge å vrake i! Skill deg ut, vær annerledes. Men for all del, det finnes grenser. Ikke kle deg i knall-lysegrønne strømper o.s.v.. Det skremmer oss egentlig. Vær disiplinert, å vis at du er intressert på en rolig måte.

4. La han bli nysgjerrig. Selv har jeg opplevd jenter som vil bli veldig fort kjent. Det funker ikke. Her må du rett og slett ta ting veldig med ro, når du skal fortelle om deg selv, ikke fortell alt. For all del, hold mesteparten for deg selv du. Synes vi noe av det du sa er intressant, vil vi være gira på å få vite mer også, å du vil få vår "respons".

5. Lek litt smart. Alle gutter liker smarte jenter, det er det som er toppen av kransekaka på en måte. Er du flink på skolen, så ikke skryt av karakterene dine, ikke før dere kjenner hverandre. Vi gutter vil også være like flinke og smarte som dere, så ikke skyv oss ned i gjørma fordi vi er dumme. Du kan "leke smart" ved å si noe vi ikke forstår oss på idet heletatt, som vi kommer til å spørre om du kan forklare.

6. Språk. Da snakker jeg om ordforråd. Noe av det samme som på forrige punkt, bare at du holder deg disiplinert. Virkelig.. Ikke tro det er kult å banne eller noe. Det tyder bare på usikkerhet, noe som vi fanger opp veldig fort. Unngå stygge ord, å si heller "søren!" istedenfor "helvete faen satans kuk!". Det ville vært et klokt valg.

7. Samtale. Få han til å spørre litt om deg. F.eks at du sier: "Igår etter treningen så snakket jeg og venninna mi om moren hennes... o.s.v. o.s.v... " Spør han hvilken trening du var på, har du plutselig et tema å prate om. Da er det bare å snakke ivei, å la samtalen flyte. Husk at det er bedre å si noe dumt, enn å la det være en pinlig stillhet.

8. Gutter har et rykte å ta vare på. Dette er kanskje hovedårsaken til at så mange jenter blir "playet". Beklager å måtte si det. Men uansett, er han et nivå høyere enn deg, eller for bra for deg, så ikke fortvil. Det handler kun om hvor mye du er verdt i hans øyne. Gutter velger sjeldent hvem de er med etter andres meninger. Så slappav, sålenge du er komfortabel kan du få hvem som helst.

9. Få han til å le. Kanskje en enkel sak for noen, andre ikke. Klarer du å blande inn litt seriøsitet i humoren din, litt ironi å kanskje litt personlige spøker som vi ler av.. Rett og slett en 10-poenger! Humor er så viktig at jeg kan ikke få sagt det godt nok. Men pass på å ikke vær frekk på noen måte, da blir det -10 poeng.. Seriøst.

10. Hvis han prøver å få deg til å le. Ikke sitt der å le høyt, eller begynne å fnise.. Huff. Det er rett og slett forferdelig. Vær heller sta, å fortell oss "Det var en dårlig spøk", helt alvorlig. Det vil øke sjansene dine for å virke interessant om du er litt "vanskelig", så ikke le av alt som blir sagt. Da virker det som du ler av alle andre gutter også, å det liker vi egentlig ikke.

Ja, bildet ovenfor er ironisk om du skulle være i tvil

11. Følger du disse punktene vil du etterhvert lære utrolig mye. Kanskje funker det ikke første gangen, eller andre, eller tredje, men fjerde gangen! Da har du faktisk klart det. Husk at om du vil klare det, la gutten få litt rom. Ikke bli helt i hundre fordi han prater til deg, å heng med han hele dagen. Ikke oppsøk han, eller send han tusen meldinger. Vær litt overlegen i starten til han viser interesse.

Trenger du det mer detaljert? Nei, det gjør du faktisk ikke. Husk at du skal være deg selv, å at i prinsippet trenger du ikke følge noen av disse punktene for å få drømmegutten. Men de kommer til å hjelpe deg godt på vei.

 

15 kommentarer

linnkolsrud

02.nov.2010 kl.06:50

veldig enig i punktene dine over, og jeg syns at alle punktene fungerer godt andre veien også:) Nå har jeg heldigvis funnet mannen i mitt liv, men prosessen over er vel ca slik det var da vi ble kjent. Ha en fin dag!

02.nov.2010 kl.07:10

haha :L kuult :D

kan du skriv om kordan gutta kan få jenta å (A) ?

Katrine Naas

02.nov.2010 kl.08:24

har prøvd, men vet ikke om det funket

Marie Helen HL

02.nov.2010 kl.09:47

Synes man bare skal være seg selv jeg! Jeg har alt funnet drømmegutten uten å gjøre meg til :) Men veldig bra og ærlige punkter! ;) Tror dette kan funke for mange.

linnea

02.nov.2010 kl.09:55

fin blogg! :)

MartineJulianne

02.nov.2010 kl.10:41

Hahhah!!

E

02.nov.2010 kl.11:34

Må si jeg likte bildet, haha.

Uansett, ganske gode punkter, de pleier å funke både om det er type eller noe litt mindre seriøst man vil ha, det kan sies etter erfaring. Selvsagt må man modifisere dem litt etter personlighet da, men bra skrevet. =)

02.nov.2010 kl.17:15

mulig dette er ting som fungerer for deg, men det er viktig at du ikke drar alle gutter under en kam. fordi om dette er det som fungerer for deg betyr ikke det at det fungerer med alle her i verden :)

STIAN TÖRSTAD

02.nov.2010 kl.17:18

Anonym: Du har tydeligvis ikke lest innlegget engang :)

Linneeh

02.nov.2010 kl.20:58

Huff, jeg strever nok her ja.. Jeg banner en del, er så lite smart som mulig, ler av alt og ingenting uansett hvem person, og jah.. så og si det meste der.. There's gonna be a change! One day.. :)

c

06.feb.2011 kl.20:43

hvis dette fungerer for meg skal jeg søren meg sende deg 1000 kr i posten! :D

Trine

03.apr.2011 kl.19:35

det funket for meg, tusentakk!

Ida Andreassen

01.jul.2011 kl.15:49

Gode tips, men usikker på om de funker altså. :)

Miriam

06.sep.2011 kl.20:49

Så utrolig søtt skrevet av deg :) det høres så lett ut, men det er så vanskelig. Gutten jeg liker er veldig populær og han henger mest med folk som er flere år eldre en ham selv (han er 15år og det er jeg å. vi går i samme klasse). Men problemet er at jeg aner ikke hva vi skal snakke om? Vi har prata om trening, rare folk og musikk. Det er vanskelig å starte en samtale der du nesten alltid må starte på nytt for å holde samtalen oppe. Hvordan skal jeg flørte med ham? Jeg er ikke upopulær, men heller ikke populær, jeg er litt over middels ca, men jeg er ikke som de jentene han er med. Jeg vet du skrev at det er bra på en måte, men tror ikke han vil falle for en som meg :(. Jeg er skoleflink, en gledesspreder, spiller fotball, sjenert blant nye folk ikke blant de jeg kjenner:) men når det gjelder gutter er jeg ganske sjenert om jeg ikke kjenner gutten godt fra før av da:) Jeg har dårlig humor, men oftest blir den så dårlig at det er morsomt. Jeg er glad i å være med venner, opptatt av mote, men følger min egen klesstil. Ikke sånne knæsje farger, eller emo styl på meg! Gutten jeg liker fester, snuser mye og røyker bittelitt:( Jeg er "allergisk" mot røyk, hater det ihvertfall, drikker ikke, snuser ikke og er ingen player. jeg er veldig ærlig og er meg selv uansett :) Kan du gi meg noen flere tips om hvordan jeg kan få respons fra han :)?

1000 fantastiske ting

04.okt.2011 kl.22:53

Ah, skal så testes ut.. Bedre når en gutt skriver det enn at jenter skriver det :D

Skriv en ny kommentar

STIAN TÖRSTAD

STIAN TÖRSTAD

19, Sokndal

Hei:) Hybel i Trondheim hvor jeg går VG1 Helse & sosial. Kontakt: torstad@live.com

Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits