Hvordan få gutten til å like deg

Da jeg skrev noe om hvordan man skulle gå frem om man ville sjekke opp en jente, kom det veldig mange tilbakemeldinger om at jeg burde lage en som gikk den andre veien også. Altså hvordan du som jente kan få en gutt til å like deg. Det finnes ikke noe fasitsvar, desverre. Alle er forskjellige, men det finnes allikevel ganske mye som så å si alle guttene har til felles. Her er noen eksempler på noen situasjoner du helst bør unngå, å de du ikke bør unngå.

Gutter liker ikke jenter som snakker for mye. Om de sier noe annet, er det bare for å være høflig. Prøv å snakk om noe som interesserer dere begge to, å ikke fortell hvor mange timer du brukte på badet når du våknet. Det er seriøst.. Bare helst unngå det, for det er vel ikke et must å prate om?

Ikke snakk om eksen. For guds skyld aldri nevn eksen. Uansett sammenheng. Selvfølgelig må du det om gutten spør, men aldri, aldri, aldri, aldri begynn å snakk om eksen din. Dummeste du kan si ang. det er vel: "Her har jeg å eksen min mange minner" eller "Eksen min var mye greiere enn deg når det gjalds slikt". Sånt kan dere heller snakke dere jenter imellom. Å jeg gjentar èn gang til: Aldri snakk om eksen din, med mindre gutten du liker vil du skal fortelle noe

Ikke misbruk kjærlighetens viktigste ord. Å elske. Om typen din liker at du elsker alle kompisene dine.. Da er han forsåvidt like umoden som deg, men om han ikke liker at du "elsker" alt og alle, kan det kanskje være lurt å slutte å si det. Når man sier man elsker noen, vil man gjerne det skal være betydningsfullt. Å mange gutter synes det er utrolig viktig å bevare slike ting som ord. Gutter er ikke flinke med ord, som regel iallefall. Så vennligst ikke bruk opp ordet elske. Det kan bli svært viktig for hele forholdet fremover rett og slett.

Første møte med mor og far. Du inviterer gutten/kjæresten din hjem for første gang. Han vil nok mest sannsynlig si noe sånt som "Jeg er ikke nervøs, jeg trives med foreldre". Joda.. Sikkert. Det smarteste du kan gjøre, er å fortelle om foreldrene dine. Helst faren din. Om faren din er typen for det, kan du be gutten starte en lekeslosskamp med han, å kanskje bruke ord som "Det er liv i gamlefar enda ja". Den er svært risikofylt, men funker det så kan du gi kjæresten din et godt inntrykk av foreldrene dine, og omvendt. Samtidig hjelper dette stort på forholdet mellom dere også, om gutten synes det er viktig å ha et godt forhold til familien din.

Utseende. Kanskje det viktigste av alt tenker du? Nei. Sannheten er at, gutter liker pene jenter. Det er det jo ingen tvil om, men dere kan godt gå uten sminke når dere er sammen med oss. Det gjør oss ingenting. Selvfølgelig er det greit å sminke seg før man går ut døra, men helst ikke overdriv. Gutten liker deg nok uansett like mye uten sminke, som med. Dessuten kan det tolkes som om du sminker deg for noen andre. En annen ting når du har funnet riktig gutt: Aldri gå med utringning om gutten ikke liker det. Absolutt verste du kan finne på, å det sårer faktisk. Du skal ikke trenge å brife med "dine to fordeler" når du har en gutt som liker deg, å du liker han. Å utringninger på klær er skapt for å vise frem pupper, å de skal vel ikke deles med hele byen, med mindre du er på leting.

Tja.. Det var alt jeg kom på akkurat nå. Er litt travel idag, siden det er så fint vær ute må jeg nesten utnytte det. Håper du får litt nytte av tipsene jeg skrev, å tilbakemeldinger er alltid morsomt.


Hva synes du om tipsene? Skal jeg komme med flere?

23 kommentarer

Katrine

06.aug.2010 kl.16:20

takk for tipsene! :)

Take it Ozy !

06.aug.2010 kl.16:20

Brae tips ;)

Emilie Skaget

06.aug.2010 kl.16:22

Kjempebra tips, takk :D

Katrine Naas

06.aug.2010 kl.16:23

goodie

idalarsen ♥

06.aug.2010 kl.16:26

bra.

Therese Birkeland

06.aug.2010 kl.16:29

gode tips :-D

ANDREA GAVIN ☆☆☆

06.aug.2010 kl.16:30

flere tips plz :)

Isabelle

06.aug.2010 kl.16:33

hehe, gode tips da ;)

Britt Helen

06.aug.2010 kl.16:34

Fine tips ;D

katrine bergan

06.aug.2010 kl.16:41

bra tips! :)

♥ IDA-LOVISE

06.aug.2010 kl.16:41

Fine tips :)

Lian

06.aug.2010 kl.18:20

Gode tips det der :)

<3 Sidurela

06.aug.2010 kl.18:22

brae tips :)

Maren Hovda

06.aug.2010 kl.18:45

Digge tips ! :D

bare at: jeg snakker sånn ca konstant, typen min liker det. Jeg er også god venn med mange av mine ekser, noe som betyr at typen min må være med dem (han er også venn med de).

Marita

06.aug.2010 kl.18:48

(Y)

Only a Girl

06.aug.2010 kl.19:18

Pene jenter...? Da kan gutta holde seg unna huset mitt i hvert fall! Den peneste jenta i huset er familiens hund! xP

CLAKSANA

09.aug.2010 kl.10:23

bra'e tips :-)

Sunniva

06.jan.2011 kl.23:14

bra tips ... :D

Anna Eline

05.apr.2011 kl.21:33

Supre tips! :)

Vigdis Irene

19.apr.2011 kl.23:03

Takk for tipsene! :D
Jeg sliter så kjeeeempe mye med å få en "venn", til å bli min kjæreste! :-/

M.

18.mai.2011 kl.06:27

Altså, du si at gutter like pene jenter? Pen kan være alt mulig det. Det e jo forskjellig fra person til person, kæm dem synes e pen :) Je, for min del, trur nå at utseende e det som fange oppmerksomheten demmers, men det e personligheten som vinn dem :)

FlereTipsDaeh. :D

09.sep.2011 kl.18:34

Dødsbrae tips. ;3

komme med flere? 8D

btw, hvordan få en gutt som flørter med alt som beveger seg til å like meg? o.o

viss du kan noe om det. x3

Karoline♥

07.okt.2011 kl.09:04

Braaa tips :D Jeg liker en gutt og jeg føler han ser på meg og når jeg ser han ser på meg så ser jeg på han, da ser han bort også flørter han med meg <3 Men jeg føler han flørter med ganske mange jenter, derfor syntes jeg det er så vansklig å vite om det er meg han liker eller ikke? Fint vis kanskje kunne sende meg en melding på www.musikkvennerkaroline.blogg.no, vis det går for deg? Eller så kan du kanskje lage et innlegg der du leser kommentarene og du svarer på de :) Fint med flere tips også, braaa forklart og :)

Skriv en ny kommentar

STIAN TÖRSTAD

STIAN TÖRSTAD

19, Sokndal

Hei:) Hybel i Trondheim hvor jeg går VG1 Helse & sosial. Kontakt: torstad@live.com

Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits