Bloggtips #2

Punkt 2. Ikke skriv dagbok

Tidligere, var det utrolig mange som skrev dagbok. Å alltid, har det vært svært få som gidder å lese noe ukjente sin dagbok. Blogging har utviklet seg, å nå ligger lista mye høyere enn outfits og "jeg har fått ny bukse". Det er tid for nyskapning, å til å sette en ny standard i bloggmiljøet. Det blir dratt i mange retninger, men for all del.. Styr unna den kjedelige dagbok-bloggen

Våknet desverre ikke før nå, siden det ble litt sent inatt. Ikke så rent lite heller egentlig, men.. Det har regnet utrolig mye her iallefall, å ja.. Jeg har ingenting å skrive om. Håper dere drar nytte av bloggtipset, å har en fortsatt fin dag videre da. Så skal jeg prøve å komme med et saftigere innlegg etterhvert.


Hva har du gjort idag? Syntes du tipset var nyttig?

6 kommentarer

Anna og Sanne

13.jul.2010 kl.15:13

Takk for tipset! :D

zenazuza

13.jul.2010 kl.15:15

Har prøvd å styre unna slike innlegg. det blir ufattelig kjedelig i lengden. Er selvfølgelig noen motebloggere som klarere det bra, emn det er fordi de skaper en helhet rundt det. At noen har klart å tre på seg en olabukse og en t-skjorte er egentlig ikke no særlig skryt av. det klarer en 3-åring også.

kvikky

13.jul.2010 kl.15:30

Sånne skikkerlig dagbokblogger er ikke så kule, men det er vansklig å skrive uten og få en slaks dagbok :(

De som ikke får sånne dagbok innlegg er for det meste moteblogger osv... Bra tips ^^
godt tips :)

Sol Cornelia

13.jul.2010 kl.17:59

Takk for tipset ! :D

BenedikteHanzen

13.jul.2010 kl.18:07

Takk for tipset:)

Skriv en ny kommentar

hits