Det er homofilt å blogge

Selvsagt er det homofilt å blogge! Hvem sier noe annet? Jeg blogger jo bare fordi jeg er homofil såklart. Jeg må jo snart begynne å komme ut av skapet, herregud. Enn å være så sykt homofil i hodet at jeg blogger da.. 

Joda.. Det første avsnittet skrev jeg for å gjøre deg oppmerksom på poenget mitt. Jeg lurer på hvorfor det er slik at blogging blir sett på som "homofilt"? Har det alltid vært sånn? Eller skal vi bare skylde på Lars Tangen, som var eneste gutt på topplistene i godt over et halvt år? Ikke vet jeg, men jeg blogger ikke fordi jeg er homofil men fordi det er gøy. Synes det er morsomt å skrive ned meninger å slikt. Også er det jo morsomt med kommentarer og hyggelige tilbakemeldinger såklart. 

En annen grunn til at jeg blogger er fordi jeg kjeder meg. Som tittelen på bloggen sier: "En livsstil utenom det vanlige".. Grunnen til at jeg valgte å skrive akkurat det er nettopp fordi livet mitt er litt utenom det vanlige. Jeg har ikke fullført ett eneste år på videregående, har slitt med ME siden 10.klasse, pluss at jeg har noen sosiale problemer som sosial angst o.s.v. 

Det jeg vil frem til, er at det er utrolig dumt av folk å si jeg er homo. Jeg blogger jo for å dele tanker, meninger å hendelser med folk. Det hjelper meg i hverdagen, slipper å bære på alt alene liksom selvom jeg kanskje ikke deler de mest personlige tingene. Men.. Jeg skal ikke si for mye om dette, da jeg har mye mer lyst til å høre deres meninger:)

Hadde vært fint med tilbakemeldinger på dette fra dere kjære lesere :)

35 kommentarer

UtenVerdighet - Anne Belinda

16.jun.2010 kl.05:15

Neida, det er ikke homofilt å blogge. Selv om man nesten skulle tru det. Synes det er bra at ikke-homofile blogger jeg. Det er lissom alltid ett eller annent med bloggere hehe.

Men bra du har blogg der du vil dele meninger å tanker. :-) Det er flott!

Mathilde skavø

16.jun.2010 kl.05:22

Marcus ek er jo en norgeskjent bloggen, han er da vell ikke homo :p blogging har ingenting meg homofili å gjøre , bare fjortis type gutter som sier slikt :)

Hanne-Marte

16.jun.2010 kl.05:35

bloggen din er bra:) jeg tror du kommer til å komme på listene blant de beste bloggerene:)

STIAN TÖRSTAD

16.jun.2010 kl.05:47

Hanne-Marte: oi, tusentakk for det:) men jeg tror nok ikke bloggen blir bra nok for topplistene :)

alexnm

16.jun.2010 kl.06:08

sv:

bra, føler jeg meg ikke så aleine :D

linnkolsrud

16.jun.2010 kl.07:13

Tror ikke så mange av oss bloggere tenker slik.. Ikke vi som har litt mellom ørene iallefall. Stå på og Blogg On;) Ha en knall dag! Pleier alltid å ønske folk en fin dag, men ønsker deg en ekstra hyggelig en, siden jeg vet så altfor godt hvordan det er å leve med en sykdom som holder en tilbake!:)

Madelen

16.jun.2010 kl.07:34

Blogg er ikke homofilt nei.. Syns det er bra det er gutter som blogger og jeg. Får man liksom lese noe annet enn sminke, sminke, sminke, klær?, sminke sminke sminke :-P Heehe :-) Neida, men min mening er at flere gutter burde begynne å blogge. Mye morsommere enn det ser ut til, ikke sant? :-) Jeg blogger også for å dele tankene mine med andre.. Har utrolig mye som surrer oppi hue osv osv.. Men stå på gutt :-) !!

Madelen :-)

cattamakkaallapakka

16.jun.2010 kl.07:37

Bra skrivd ! Lars tangen er tragisk, han blogger som jeg vet ikke en homo, det virker som jeg

leser en blogg med blandig av superjenteting og litt gutteting, det blir for rart! Gutte blogger

leser jeg faktisk en del av, og jeg synes ikke det er no homo med det, jeg skjønner ikke

hvorfor ikke gutter kan blogge som oss jenter, i fred og ro ? ;)

MYLDRA

16.jun.2010 kl.08:19

For meg spiller det ingen rolle hvilken legning bloggeren har. Men jeg har ingen oppfatning om at gutter som blogger er homofile. Jeg tenker at gutter som blogger.. og da mener jeg blogger med litt mer innhold enn en video fra YouTube eller en vits, er gutter med uttrykks behov og kreativitet. Også tenker jeg at det litt modige gutter. Jeg vil vel si at det heller oppfattes som en jentegreie å blogge. Kjør på du! :o)

Siv Svanem.

16.jun.2010 kl.09:07

Hvorfor sette folk i bås uansett. Homo eller ikke, blogging har vel ingen ting med legning å gjøre. Er du hetrofil så blir du ikke homo bare fordi folk sier det. Stå på å blogg om det gir deg noe...PS. Du er da flink til det ...skriver godt synes jeg...

Galnaste

16.jun.2010 kl.10:27

homofilt og homofilt.. blogging er jo en perfekt måte og få ut sine meninger og det en måtte ville dele med om verden :) STÅ PÅ :D

STINEOLAUG♥

16.jun.2010 kl.10:45

alle kan jo blogge om de vil , men det er sikkert den lars tangen feberen, som alle tenker att det er homofilt og blogge for gutter, men det er det ikke.

Tamara

16.jun.2010 kl.12:32

linker i innlegg på bloggen min;)

Felicia

16.jun.2010 kl.13:20

Jette nice blogg :)

mo9q

16.jun.2010 kl.13:30

Naa er kanskje fordi det er en overflod av jenter som blogger:S .. men syns ikke det er homofilt å blogge, det er ikke sånn at om jeg ser en gutteblogg, så tenker jeg homofil, heller at personen har enten sterke meninger, mye følelser/tanker som vil ut, er glad i å skrive, eller noe i den duren.

olivia

16.jun.2010 kl.13:50

fin blogg, besök gärna min!

maria emilie

16.jun.2010 kl.14:53

srsly, har folk et problem med at gutter har blogg? at de liker og dele tanker osv på sin egen blogg? Gutter kan også blogge om de vil, de trenger ikke nødvendigvis og være homo for det om, bare at de liker og blogge, det er da noe alle kjønn kan gjøre. Når jeg tenker på at gutter som blogger blir kalt homo osv, blir jeg bare forbannet, rett og slett!

Bloggen din er kjempebra stian :)

Amanda

16.jun.2010 kl.14:58

Jeg synes ikke det er homofilt å blogge! U^U
jeg syns ikke det er homofilt å blogge :) du skriver bra , å du sliter med mye av det samme som meg ser jeg:) Godt er flere av oss :) Liker å lese bloggen din , du gjør det intressant å lese :) Stå på, snart er du på topplisten:)

Frk.Carina

16.jun.2010 kl.15:27

sv: jeg kommer nok til å skrive om det som faller meg inn, men morro å vite hva andre ønsker å lese om, når en har en del lesere men nesten ingen kommentarer:) hadde jo vært hyggelig om litt flere la igjen en kommentar:)

synes det er gøy at gutter blogger jeg. nå har jeg egentlig aldri hatt helt sans for Lars Tangen sin blogg, ikke fordi han er homofil, men fordi jeg orker ikke å lese om solarium og alt han får oppleve kun fordi han ligger på topplista. Kikka litt på Voe sin blogg før, men nå handler den kun om det hun får igjennom bloggen sin. ja hun var flink til å skrive før men ikke nå. det er også alt for mange moteblogger, jeg personlig har ¨på meg det jeg føler meg vell i.

derfor er det så godt og komme over andre blogger, da spesielt gutter som ikke interesserer seg for mote på den måten :)

og synes det er flott at du skriver om livsstilen din, for alt rundt ME og psykiske plager er alt for lite fokus på etter min mening. det er liksom litt tabu og snakke om d.

og for all del, homofile er jeg heller ikke noe i mot, om det skulle virke sånn:) har to gode kompiser som er homofile og samboere:)

tips til bra blogg om psykiske plager: liseliten.com hun ligger på favoritt lista mi:)

kvinnen

16.jun.2010 kl.15:37

Det er ikke homofilt å blogge :)

Grunnene til at det kanskje er noen som mener slikt, er at det bare for 20-30 år siden var "mandig" å være stille og traust, stille og spennende?, stille...! Det var uvanlig for mannfolk å snakke mye og å være "kjerringer". Og skrev menn om noe, eller uttalte seg i bøtter og spann, så var det om forball, motorsport eller forskning. Var det om mote, så var det (om de) "homofile designerne". C?

Dagens ungdommer, og etter hvert menn, evner heldigvis å åpne kjeften og å snakke om hva de har inne i hodene sine. Mennesker som har denne unike muligheten OG bruker den, oppnår flere ting; nemlig muligheten til å bli forstått, muligheten til å være med på å utvikle samfunnet uten å slåss :) - og muligheten til å ha det litt bedre med seg selv.

Lykke til! :)

PS. Sønnen min er http://bloggprinsen.com :)

MallyJ

16.jun.2010 kl.15:42

Haha

Besök gärna min blogg också :)

http://www.nattstad.se/mallyj

Petter L B

16.jun.2010 kl.15:48

veldig bra skrevet :) det er langt i fra homofilt å blogge!

siljethuestadaarsand

16.jun.2010 kl.16:38

Bra skrevet, mn jeg synes det ikke er homofilt å blogge!

T4RDz

16.jun.2010 kl.16:46

syntest det bare e bra at gutter kan blogge å jeg! :D

koslig med kommentar tilbake! ~martine isabell

Kristine og Rikke Sofie

16.jun.2010 kl.17:16

forstår ikkje koffor folk syntes det er homofilt?

Kathrine - kommenterer tilbake !

16.jun.2010 kl.21:36

Helt enig med deg, jeg synes ikke det er homofilt å blogge. Bra skrevet :-)

16.jun.2010 kl.22:31

fin blogg

Malla

17.jun.2010 kl.12:31

Bra skrevet!

Det skal du ha.

Og nei, det er overhode ikke homofilt å blogge.

Jeg kan ikke sette ord på hvor teit jeg syns det er av noen å kunne si at det er det.. fyfaen.

Fordommer? tydeligvis.

Lite opplyste? hell yeah.

STÅ PÅ!

Psykofantasi

17.jun.2010 kl.17:30

Det er ingenting homofilt med å blogge. Synd at mange oppfatter det sånn, og lar være å opprette en blogg selv om de har lyst, (særlig gutter). Den eneste grunnen jeg kan tenke meg til at det blir oppfattet sånn, er at Lars Tangen er den største guttebloggeren og i tillegg er homofil. Så folk assosierer vel kanskje "homofili" med "gutteblogg." Veldig dumt at det er sånn, men jeg tror heldigvis at folk slutter å tenke sånn mer og mer. Stå på med blogginga!

Live & Andrea

17.jun.2010 kl.18:38

det er jo ikkje noe homofilt med å blogge da. gutter har jo like stor rett til å blogge som det jenter har. syns det er bra at gutter gjør det jeg. ihvertfall ikkje noe negativt.

takk for kommentaren : ) stå på videre

Rikke :D

17.jun.2010 kl.18:44

fint innlegg, bra skrevet :) bloggen din vil komme på topplistene :)

- SiNA<3

17.jun.2010 kl.20:09

Jeg synes det er kult med gutter som blogger! Det skulle ha vert flere.

A hero of war

18.jun.2010 kl.00:57

Synes det er teit at folk kaller guttebloggere for homo. Guttebloggene er mye bedre enn jenteblogger ;D

Superlesbisk

05.jan.2011 kl.12:53

Homofilt å blogge? Flott, da er jeg på rett spor!

Skriv en ny kommentar

STIAN TÖRSTAD

STIAN TÖRSTAD

19, Stjørdal

Hei:) Hybel i Trondheim hvor jeg går VG1 Helse & sosial. Kontakt: torstad@live.com

Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits