Mitt første innlegg!

Hei! Velkommen til min nye blogg. Som du kanskje har fått med deg, heter jeg Stian. Jeg bor utenfor Trondheim, og liker egentlig å blogge om masse rart. Jeg blogget før, å hadde rundt 2-3000 lesere i uka.. Nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen, så har jeg noe å finnepå om dagene, å forhåpentligvis kan gjøre dagen din lettere også!

Jeg skal ikke legge ut hele livshistorien min i det første innlegget (ikke i noen andre heller tror jeg), så jeg kan gjøre det kort å greit å si at jeg elsker fotball over alt på jord. Det er liksom livet mitt, å Liverpool er klubben i mitt hjerte <3

Tja.. Jeg er altså trønder, elsker fotball å har bestemt meg for å blogge. En annen ting jeg vil gjøre, er å få en minst like populær blogg igjen, å kanskje ligge på topplistene en periode før 2011. Det hadde vært noe!

Jeg kommer til å legge ut noen videoer, musikk, hverdagslige ting å ikke minst en del personlig som kan komme DEG til NYTTE, slik at det ikke bare blir syting o.s.v. Det liker vel ingen å lese om?

Såe.. Da tar jeg natta, sånn at jeg kanskje rekker å komme med noen innlegg før jeg drar på fotballtrening imorgen!
gonatt !

4 kommentarer

Fjono

08.jun.2010 kl.10:09

Velkommen tilbake!

Elise

08.jun.2010 kl.11:58

Liverpool e best! Ingen protest!

PHOTOS BY NATALIA.

08.jun.2010 kl.12:50

Allt bra med dig idag? :D
Welcome back !! :) Håper du har en fortsatt fin dag :)

Skriv en ny kommentar

STIAN TÖRSTAD

STIAN TÖRSTAD

19, Stjørdal

Hei:) Hybel i Trondheim hvor jeg går VG1 Helse & sosial. Kontakt: torstad@live.com

Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits